Modernia muotoilua sisälle & ulos

Valencian lähellä sijaitseva VONDOM aloitti toimintansa vuonna 2006 kukkaruukkujen valmistajana. Nykypäivänä yritys on huippumoderni valmistaja, jonka laaja valikoima tuoleja, pöytiä ja sohvia sopii niin kotiin kuin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin – sisälle tai ulos. VONDOM työskentelee tunnettujen kansainvälisten muotoilijoiden kanssa joihin kuuluu mm. Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Eugeni Quitllet, Ora Ïto, Ross Lovegrove, Karim Rashid & Javier Mariscal.

Tuotanto on pystynyt oman aurinkovoimalan ansiosta pienentämään hiilidioksidipäästöjä määrän, joka vastaa vuositasolla 60 0000 puun istuttamista. VONDOM mallistoon kuuluu valikoima 100% kierrätysmuovista valmistettuja tuoleja kolmessa eri värissä. VONDOM on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristosertifioitu valmistaja. Contract -malliston soveltuvuutta vaativaan projektikäyttöön varmistetaan rasituskokeilla. Tuotteet ovat palosuojattuja ja siten julkisiin tiloihin soveltuvia.

tutustu!
loma- ja virkistyspaikat

loma- ja virkistyspaikat

tutustu!
tauko- & kokoontumispaikat

tauko- & kokoontumispaikat

tutustu!
ruokailu- & kahvilatilat

ruokailu- & kahvilatilat

tutustu!
oleskelu- & seurustelutilat

oleskelu- & seurustelutilat

tutustu!
MALLISTO

uutta!

VONDOM uutuustuotteet haastavat mielikuvaa muovituotteiden valmistajasta. Alumiinista valmistetut Posidonia, Hamptons, The Factory ja Tulum laajentavat yrityksen mallistoa aivan uuteen suuntaan. Alumiinista tehdyt sohvat voidaan pintakäsitellä VONDOM malliston pulverimaalaus väreihin joita on 16. Nämä sohvat sekä Milos ja Gatsby myös haastavat käsityksemme ulkosohvasta. Niiden istuinmukavuus ja kankaiden pehmeys tekevät niistä myös sisäkäyttöön sopivia.

Vineyard

Vineyard

Design Ramón Esteve
Info
Vineyard

Vineyard

Design Ramón Esteve
Info
Tulum

Tulum

Design Eugeni Quitllet
Info
Tulum

Tulum

Design Eugeni Quitllet
Info
The Factory

The Factory

Design Ramon Esteve
Info
The Factory

The Factory

Design Ramón Esteve
Info
Posidonia

Posidonia

Design Ramón Esteve
Info
Posidonia

Posidonia

Design Ramón Esteve
Info
Milos

Milos

Design Jean-Marie Massaud
Info
Hamptons

Hamptons

Design Ramón Esteve
Info
Gatsby

Gatsby

Design Ramón Esteve
Info

Kaikki tosiaan alkoi kukkaruukuista ja siksi VONDOM mallistoon kuuluu laaja mallisto vihersisustamiseen sopivia tuotteita. Nämä ruukut ovat usein osa laajempaa kokonaisuutta. VONDOM -mallisto pitää sisällään monia tuoteperheitä, joihin kuuluu ruukkujen lisäksi sohvat, lepotuolit, ruokapöydät ja -tuolit. Tuotteet soveltuvat ulos & sisälle. Verhoilukankaat on myös tehty kestämään ulkokäyttöä ja hylkimään vettä. Parhaimmillaan kankaiden kulutuksenkesto on 100.000-300.000 (Martindale). Tämä tekee kankaista varsin soveltuvia julkiseen käyttöön. Sohvien verhoilukankaissa on hämmästyttävän miellyttäviä kankaita, jotka soveltuvat hyvin myös kotikäyttöön.

 

VONDOM käyttää valikoimassa vain FSC sertifioitua puuta. Näihin kuuluu ulkokäyttöön soveltuvat teak ja iroko sekä sisäkäyttöön tarkoitettu pyökki. Muovituotteissa käytetään kierrätysmuovia ja kaikki käytetty muovi on 100% kierrätettävissä elinkaarensa lopussa.

Mallistoon kuuluu lähes 60 erilaista muovituolia.

Suurin osa tuoleista valmistetaan polypropyleenistä puhallusmuovauksella ja suurimmat tuotteet polyetyleenistä. Polypropeeni kestää erittäin hyvin ympäristön lämpötilaa, iskuja ja naarmuja, kosteutta, lämpöä ja kylmää. Se on ekologinen materiaali, jolla on poikkeuksellisen pitkäkestoinen kestävyys. Elinkaarensa lopussa  tuotteet voidaan kierrättää ja materiaali voidaan käyttää hyödyksi uusien tuotteiden valmistuksessa. Tuolit ovat myös UV-käsitelty kestämään auringossa ja niissä on antistaattisen käsittely, mikä helpottaa niiden puhdistamista. Mallistoon kuuluu myös 100% kierrätysmuovista valmistettuja tuoleja, joista löydätte tietoja sivun lopussa.

Mallistoon kuuluu lähes 20 erilaista muovisohvaa.

Muovisohvat on valmistettu polyetyleenistä. VONDOM on markkinoiden suurin polyetelyynistä valmistettujen design -tuotteiden valmistaja. Polyetyleeni on yksi monipuolisimmista olemassa olevista muoveista ja rotaatiovalutekniikalla siitä voidaan valmistaa isoja veistoksellisia tuotteita. Tästä materiaalista valmistetut kappaleet erottuvat korkeasta laadustaan, lujuudestaan ja jäykkyydestään. Polyetyleeni takaa pitkäaikaisen käytön. Se on iskunkestävä, mikä takaa kestävän tuotteen, jota on vaikea rikkoa. Materiaali on UV-kestävää ja kestää äärimmäiset sääolosuhteet (-60Cc – +80oC) säilyttäen värit käyttöikänsä ajan. Polyetyleeni on myös ekologinen materiaali, jolla on minimaaliset ympäristövaikutukset, koska se on 100 % kierrätettävä ja uudelleenkäytettävä materiaali.

VONDOM -värikartta on hyvin suunniteltu ja koordinoitu kokonaisuus, missä muovimateriaalit, umpilaminaattikannet ja maalauspinnoitteet sopivat täydellisesti yhteen. Näitä täydentää ihastuttava kangasvalikoima, joka sopii sisälle & ulos!Tuoleissa käytettävän polypropyleenin värikartta sisältää 16 eri väriä. Samat värit ovat käytössä alumiinin pulverimaaleissa. Metallisohvat ovat saatavilla siis näissä kaikissa väreissä! Isommissa muovituotteissa (esim.baaritiskit) käytettävää polyetyleeniä on 15 eri väriä. On hienoa, miten kaikki materiaalit ja värit sopivat keskenään yhteen! VONDOM viimeistelyihin voitte tutustua tästä

VONDOM -tuotteiden takuuaika on 3 vuotta.

KESTÄVÄ KEHITYS

VONDOM tuotantoa ohjaa ISO 9001 laatusertifiointi ja ja ISO 14001 ympäristösertifiointi. Näiden ohjaamana yritys optimoi raaka-aineiden käytön ja tuotannon tehokkuuden, hyödyntää ja kierrättää omat teollisuusjätteensä. Tehdas myös tuottaa aurinkopaneeleiden avulla tarvitsemansa energian.

VONDOM haluaa olla paljon enemmän kuin pelkkä designbrändi.  Ekoäly on osa yrityksen arvoja. Innovaatiot tuotekehityksessä, uusien ekologisten materiaalien käyttö ja teknologinen edelläkävijyys ovat yrityksen vahvuuksia. Yritys kantaa vastuuta kestävämmästä tulevaisuudesta.

Vondom Revolution pyrkii ilmentämään tätä vastuuta. Tavoitteena on auttaa Välimeren  ja -rannikon puhdistamisessa keräämällä niistä muovijätettä ja tekemällä niistä laadukkaita VONDOM -tuotteita. Malliston filosofia perustuu ainutlaatuisten  ja ajattomien kappaleiden luomiseen kestävistä, kierrätetyistä ja kierrätettävistä materiaaleista.

Revolution -mallistoon kuuluu tällä hetkellä alla olevat viisi tuoteperhettä. Näitä valmistetaan kolmessa eri värissä – valkoinen, ecru ja musta. Kierrätysmateriaalia käytetään myös muissa VONDOM -malliston tuotteissa. Myös tuotteiden kierrätettävyys elinkaarensa lopussa on huomioitu ja esim. muovituotteet ovat 100% kierrätettäviä.

Africa

design Eugeni Quitllet

100% kierrätysmuovia

BROOKLYN 2- Eugeni Quitllet

Brooklyn

design Eugeni Quitllet

100% kierrätysmuovia

PEDRERA 1 Eugeni Quitllet

Pedrera

design Eugeni Quitllet

100% kierrätysmuovia

chair-outdoor-ibiza-eugeni-quitllet-exterior-mobiliario-recycled-plastic-0

Ibiza

design Eugeni Quitllet

100% kierrätysmuovia

LOVE 2 Eugeni Quitllet

Love

design Eugeni Quitllet

100% kierrätysmuovia

VONDOM valmistaa myös mattoja kierrätetystä muovista. Nämä matot on tehty ulkokäyttöön; UV-käsittelyn ansiosta ne kestävät vettä ja korkeita lämpötiloja, ja ne on myös helppo puhdistaa ja huoltaa. Mattojen värit sopivat hienosti yhteen VONDOM materiaalien kanssa.