Globo Oy

kestävän työn muotoilua

Globo on Helsingin Kruununhaassa sijaitseva agentuuritoimisto . Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme käyttämään päämiestemme mallistoja. Neuvomme tuote- ja materiaalivalinnoissa, ohjaamme löytämään laajasta mallistosta projektiin sopivat tuotteet. Olen toiminut sisustamisen ja muotoilun parissa yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä mukaan lukien tuote- ja mallistonkehitys sekä kansainvälinen osto -ja myyntitoiminta, B2B ja yrittäjyys. Työympäristöt ovat vaihdelleet tehtaalta vähittäiskaupan kautta kansainvälisen sisustamisen näyttämöille. Viime vuosina olen toiminut muotoilualan agenttina. Koulutukseltani olen kauppatieteilijä ja kansainvälisen kaupan osaaja. Matkan varrella olen myös opiskellut valmentamista, työnohjausta ja sovittelua.

Petri Gustafsson

+ 358 50 520 6443

petri@globo.fi

Meritullinkatu 21 LH 2

00170 HELSINKI

yli 20 vuoden liiketoimintakokemus:

Kansainvälinen osto- ja myyntitoiminta, tuote – ja mallistonkehitys, B2B & neuvottelut, yrittäjä

Koulutus:

Kauppatieteiden maisteri (KTM) 1995, Ratkaisukeskeinen valmentaja 2005 ja työnohjaaja 2014, Toiminnallisen ryhmätyönohjaaja (TRO) 2008 ja Työyhteisösovittelun erityisosaaja 2019

Harrastukset:

Kashima Shinryu, yli 500 vuotta vanha taistelulaji Japanista, siirtolapuutarhuri ja ikuinen opiskelija

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sivuston turvallisuus- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. 

  View more
Hyväksy
Kiellä