Ajatonta & ekologista muotoilua

Alicanten lähellä sijaitseva INCLASS on dynaaminen ja innovatiivinen perheyritys, joka on 1990-luvun lopulta lähtien omistautunut valmistamaan nykyaikaisia designhuonekaluja työympäristöihin, julkisiin tiloihin ja yksityisiin koteihin. INCLASS toimii tiiviissä yhteistyössä johtavien kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa luodakseen innovatiivisia tuotteita, jotka ovat aina osoitus hienostuneesta, elegantista ja ajattomasta muotoilusta. Tuotteiden valmistus tapahtuu paikallisesti Valencian alueella.

INCLASS tuotannon verhoilutaitoa voi ihailla esimerkiksi DUNAS -mallistossa. Omaa tuotantoa tukee paikallinen erikoistuneiden tavarantoimittajien verkosto. Tämä mahdollistaa laajan valikoiman tuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin. INCLASS on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristosertifioitu valmistaja, jonka tuotteiden soveltuvuus vaativaan projektikäyttöön on varmistettu rasituskokeilla. Monilla tuotteista on myös Greenguard todistukset.

tutustu!
työskentely- & kokoustilat

työskentely- & kokoustilat

tutustu!
odotus- & kokoontumistilat

odotus- & kokoontumistilat

tutustu!
oleskelu- & kohtaamistilat

oleskelu- & kohtaamistilat

tutustu!
ravintola- & kahvilatilat

ravintola- & kahvilatilat

tutustu!
MALLISTO

uutta!

Uusimmat tuotteet Rever, Kori, Esitt ja Lin Tapiz laajentavat INCLASS malliston laajaa verhoilutuotteiden valikoimaa. Esitt -toimistotuoli on tästä hyvä esimerkki. Tämä tuoli tarjoaa huippuluokan ergonomian lisäksi mahdollisuuksia yksilöidä tuote erilaisilla verhoilukankailla. Laminar pöytämallisto täydentää INCLASS työ- ja kokouspöytien mallistoa. Kuten Essens ja Plania -pöydissä, Laminar on saatavilla jopa 6 metriä pitkänä kokonaisuutena ja lisävarusteisiin kuuluu sähköluukut tai pistorasiat.

Kori

Kori

Design Florent Coirier
Info
Varya XL

Varya XL

Design Simon Pengelly
Info
Rever

Rever

Design Mario Ruiz
Info
Esitt

Esitt

Design Alegre Design
Info
Itek Pro

Itek Pro

Design INCLASS
Info
Lin Wood

Lin Wood

Design Alegre Design
Info
Lin Tapiz

Lin Tapiz

Design Alegre Design
Info
Laminar

Laminar

Design INCLASS
Info

Verhoiluosaaminen tulee hyvin esille INCLASS -mallistossa.. Tämä näkyy erityisesti Dunas ja Binar -tuotteissa. Niiden pyöreiden muotojen verhoilu on osoitus käsityötaidosta, joka on yrityksen vahvuustekijä. INCLASS sijaitsee alueella missä tämä perinne on ollut vahva vuosisatoja. Tehtaan käyttämät kankaat pitävät sisällään myös paikallisia laadukkaita kankaita, jotka soveltuvat julkiseen käyttöön. Näiden lisäksi tehdas käyttää Kvadrat, Gabriel ja Camira -kankaita. INCLASS on myös joustava yritys ja valmistaa tuotteita asiakkaiden valitsemista kankaista. Silloin on kuitenkin ennen tilausta varmistettava kankaan soveltuvuus tuotteiden verhoiluun.

Verhoiltujen tuolien lisäksi mallistoon kuuluu laaja valikoima oleskelu, odotus- ja kohtaamistilojen verhoiltuja tuotteita. Entropy, Escalas ja Lapse ovat modulaarisia eli paloista koostuvia tuotteita. Niihin on yhdisteltävissä myös pöytätasoja . Näistä pystyy joustavasti tekemään erilaisia kokoonpanoja tilatarpeen mukaan. Tuotteisiin on saatavilla lisävarusteena pistorasioita ja USB -pistokkeita. INCLASS pystyy myös tekemään muutoksia mitoituksiin jos sellaiselle on tarvetta. Esimerkiksi jalkojen korkeutta voidaan korottaa jos tuotteet tulevat tilaan jossa istuinkorkeutta on tarvetta nostaa (sairaalat tai vanhustenkodit).

INCLASS tekee kodinomaisia pöytiä, jotka soveltuvat myös vaativaan käyttöön toimitiloissa tai julkissa kohteissa. Tuotteiden muotokieli on luonnollinen ja miellyttävä. Pöydissä käytetään tammea ja pähkinäviilua sekä myös umpilaminaatteja. Tammikansia myös petsataan kolmeen eri sävyyn ja maalivärejä on 13 kpl. Pöytien lisävarusteet ovat hyviä sisältäen sähköluukut, pistokerasia ja johtojen läpiviennit. Alumiinirakenteisissa pöydissä sähköjohdot voidaan myös viedä pöydänjalan läpi lattiatasolle. Pikkupöydissä on malleja joissa on tukevat jalat ja erittäin hyvä taittomekanismi, joka mahdollistaa halkaisijaltaan jopa 90cm leveiden kansien käytön.

Myös verhoiltujen tuolien valikoima on suuri ja pitää sisällään useamman tuoteperheen. Kaikki nämä ovat myös saatavilla erilaisilla jalkaratkaisuilla. Tuoteperheet pitävät sisällään usein myös baarituolit. Monet verhoilluista tuoleista ovat myös pinottavia. Tuolimallistosta löytyy tuotteet ravintolaan, toimistoon tai kotiin.

INCLASS -tuotteiden materiaalit henkivät luonnonläheisyyttä ja harmoniaa. Värikartta on hyvin suunniteltu ja koordinoitu kokonaisuus, missä eri puulajit, petsaus, ja maalauspinnoitteet, muovimateriaalit ja kankaat sopivat keskenään yhteen. INCLASS viimeistelyihin voitte tutustua tästä

INCLASS tuotteet ovat elinkaarensa lopussa purettavissa osiin jotta niiden kierrättäminen on mahdollista. EPD dokumentit kertovat kuinka paljon tuotteissa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja kuinka suuri osa tuotteesta on kierrätettävissä elinkaarensa lopussa. INCLASS laatuperiaatteet ohjaavat myös raaka-aineiden käyttöä. Lisätietoja löydätte tästä.

KESTÄVÄ KEHITYS

Vastuu ympäristöstä ja terveydestä, ekologinen ajattelu ja kehitys juurtuvat syvälle yrityksen päivittäiseen toimintaan. Optimoidakseen ja parantaakseen toimintaansa yritys asettaa joka vuosi määrälliset tavoitteet resurssien, energian ja jätteiden käytön minimoimiseksi. Kaikki tuotteet valmistetaan paikallisesti Bureau Veritas -sertifioiduissa tuotantolaitoksissa ISO 9001 ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti.

Pitkäikäisten esineiden valmistaminen on paras tapa välttää energian, luonnonvarojen kulutusta ja turhan jätteen syntymistä. Tästä syystä INCLASS-tuotteilla on aina ajaton estetiikka, jota ei koske lyhytaikaiset trendit ja ne on suunniteltu kestämään. Tuotteiden laatu on riippumattomien laboratorioiden sertifioima tiukkojen kansainvälisten laatustandardien mukaisesti ja yhtiö asettaa aina etusijalle kierrätettävien ja ekologisten materiaalien käytön.

INCLASS on sitoutunut valmistamaan tuotteita, jotka auttavat luomaan hyvinvointia tukevia ympäristöjä. Tästä syystä yritys pyrkii ottamaan käyttöön turvallisempia ja ekologisempia materiaaleja sitä mukaan, kun niitä tulee markkinoille. Jatkuvan työn tuloksena monet tuotteista ovat UL:n GREENGUARD Gold -sertifioituja.

Tämä on yksi maailman tiukimmista haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) alhaisten kemiallisten päästöjen standardeista. Sillä varustetut tuotteet edistävät vihreää rakentamista LEED-, BREEAM-, FITWEL- ja muiden kanssa sisäilman laatuvaatimusten (RFP) täyttämisen lisäksi. Sertifikaatit löytyvät kunkin malliston ecology -osiosta tai downloads sivulta. Täältä löydätte myös mallikohtaisen EPD -dokumentin (environmental product data sheet). Lea -tuolin EPD on esimerkiksi tässä.

INCLASS -tuotteiden takuuaika on 5 vuotta.