Globo Agency & Coaching

design valmistajien edustaja Suomessa

Globo on Helsingissä sijaitseva yritys, joka toimii agenttina espanjalaisille ja italialaisille design valmistajille. Yhteistyökumppaneiden valinnassa olemme kiinnittäneet huomiota tuotteiden muotoiluarvoon ja siihen, että valmistajien toiminta on kestävän kehityksen mukaista. Edellytämme, että tuotannon laatuun on panostettu ja ympäristöarvot on huomioitu. Lopputuotteiden tulee olla kierrätettäviä, puhtaita ja VOC -päästöjen on oltava vähäisiä. Tuotteiden soveltuvuus vaativaan projektikäyttöön – hotellit, ravintolat ja toimistot – on varmistettu asianmukaisilla testeillä. Tällä sivustolla on kuvallisia poimintoja valmistajien mallistoista. Tarkempaa tietoa löydätte valmistajien sivuilta info -linkkien kautta.

Modernia muotoilua sisälle & ulos

Valencian lähellä sijaitseva VONDOM aloitti toimintansa vuonna 2006 kukkaruukkujen valmistajana. Nykypäivänä yritys on huippumoderni valmistaja, jonka laaja valikoima tuoleja, pöytiä ja sohvia sopii niin kotiin kuin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin – sisälle tai ulos. VONDOM työskentelee tunnettujen kansainvälisten muotoilijoiden kanssa joihin kuuluu mm. Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Eugeni Quitllet, Ora Ïto, Ross Lovegrove, Karim Rashid & Javier Mariscal.

Tuotanto on pystynyt oman aurinkovoimalan ansiosta pienentämään hiilidioksidipäästöjä määrän, joka vastaa vuositasolla 60 0000 puun istuttamista. VONDOM mallistoon kuuluu valikoima 100% kierrätysmuovista valmistettuja tuoleja kolmessa eri värissä. VONDOM on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristosertifioitu valmistaja. Contract -malliston soveltuvuutta vaativaan projektikäyttöön varmistetaan rasituskokeilla. Tuotteet ovat palosuojattuja ja siten julkisiin tiloihin soveltuvia.

Vineyard

Vineyard

Design Ramón Esteve
Info
Vineyard

Vineyard

Design Ramón Esteve
Info
Tulum

Tulum

Design Eugeni Quitllet
Info
Tulum

Tulum

Design Eugeni Quitllet
Info
The Factory

The Factory

Design Ramon Esteve
Info
The Factory

The Factory

Design Ramón Esteve
Info
Posidonia

Posidonia

Design Ramón Esteve
Info
Posidonia

Posidonia

Design Ramón Esteve
Info
Milos

Milos

Design Jean-Marie Massaud
Info
Hamptons

Hamptons

Design Ramón Esteve
Info
Gatsby

Gatsby

Design Ramón Esteve
Info

Ajatonta & ekologista muotoilua

Alicanten lähellä sijaitseva INCLASS on dynaaminen ja innovatiivinen perheyritys, joka on 1990-luvun lopulta lähtien omistautunut valmistamaan nykyaikaisia designhuonekaluja työympäristöihin, julkisiin tiloihin ja yksityisiin koteihin. INCLASS toimii tiiviissä yhteistyössä johtavien kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa luodakseen innovatiivisia tuotteita, jotka ovat aina osoitus hienostuneesta, elegantista ja ajattomasta muotoilusta. Tuotteiden valmistus tapahtuu paikallisesti Valencian alueella.

INCLASS tuotannon verhoilutaitoa voi ihailla esimerkiksi DUNAS -mallistossa. Omaa tuotantoa tukee paikallinen erikoistuneiden tavarantoimittajien verkosto. Tämä mahdollistaa laajan valikoiman tuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin. INCLASS on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristosertifioitu valmistaja, jonka tuotteiden soveltuvuus vaativaan projektikäyttöön on varmistettu rasituskokeilla. Monilla tuotteista on myös Greenguard todistukset.

Kori

Kori

Design Florent Coirier
Info
Varya XL

Varya XL

Design Simon Pengelly
Info
Rever

Rever

Design Mario Ruiz
Info
Esitt

Esitt

Design Alegre Design
Info
Itek Pro

Itek Pro

Design INCLASS
Info
Lin Wood

Lin Wood

Design Alegre Design
Info
Lin Tapiz

Lin Tapiz

Design Alegre Design
Info
Laminar

Laminar

Design INCLASS
Info

Innovatiista & toiminnallista muotoilua

Mara on yli 6o -vuotta vanha italialainen yritys, joka on erikoistunut metallituotteiden valmistukseen. Tämä näkyy funktionaalisissa pöydissä, joiden korkeuden säätö ja taitto-ominaisuuden perustuvat tekniikkaan, joka on yrityksen patentoima. Nämä pöydät sopivat hyvin nykypäivän toimistoon, jossa haetaan joustavia ratkaisuja ja mahdollisuuksia muuttaa tilaa tarpeen mukaan. Mara -mallistoon kuuluu myös kierrätysmuovista tehty LOTO recycled-tuoli sekä palkitut ICON -toimistotuolit. Yritys on voittanut kolme German Design Award palkintoa vuonna 2023.

Mara on ISO 9001 sertifioitu yritys, joka on panostanut moderniin ja ekologiseen tuotantoteknologiaan. Kaikki tuotantovaiheet tapahtuvat yrityksen tuotantotiloissa Bresciassa, Italiassa. Tuotteet testataan ensin sisäisesti ja sitten sertifioiduissa kansainvälisissä laitoksissa. Huomiota kiinnitetään turvallisuus- ja palonkestävyysvaatimuksiin sekä eurooppalaisten sertifikaattien noudattamiseen. Suunnittelusta tuotantoon jokainen vaihe on huolellisesti harkittu ja analysoitu ottaen huomioon niiden ympäristövaikutukset.

Follow Me

Follow Me

Design Mara R&D
Info
Timmy Tilting H1050

Timmy Tilting H1050

Design Mara R&D
Info
Icon

Icon

Design Marcello Ziliani
Info

Akustiikan & muotoilun osaamista

Vuonna 1949 perustettu Caimi on yksi Euroopan johtavista design -valmistajista, jonka tuotteet sopivat kotiin-, toimistoon- tai julkiseen tilaan. SNOWSOUND  -mallisto tarjoaa A -luokan akustiikkaratkaisuja. Laaja mallisto pitää sisällään paneelit, sermit, kankaat, verhot sekä myös kalusteet. Caimi on myös kehittänyt myös ääntä vaimentavia materiaaleja ja patentoituja akustiikkaratkaisuja. INTERIORS -mallistoon kuuluu sisustustuotteita.

Suosituimpia ovat olleet hyllystöt – ikoninen yli 30 vuotta vanha ja äskettäin ulkokäyttöön päivitetty Socrate, sekä Compasso D’Oro -palkittu Big. Mallistoon kuluu myös joukko tilanjakajia, roskiksia ja vaatenaulakoita, sekä viestintään ja opastukseen soveltuvia tuotteita. Caimi on voittanut lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja mm. Compasso D’Oro & German Design Award -palkinnon 3 kertaa ja saanut myös DesingEuropa Award -palkinnon.

Cilindro

Cilindro

Design Claudio Bellini
Info
Napkin

Napkin

Design Paola Navone - Otto Studio
Info
Snowkin

Snowkin

Design (a+b) Annalisa Dominoni, Benedetto Quaquaro
Info
Snowcurtains

Snowcurtains

Design Caimi Lab
Info