Valmistajat

Edustamme ulkomaisia valmistajia, joiden toiminta on kestävän kehityksen mukaista. PEDRALI on Italian suurin projektikäyttöön tarkoitettujen kalusteiden valmistaja. Yrityksen moderni tuotanto ja  huipputason teollinen muotoilu on tullut tunnetuksi jo yli 100 maassa ja saanut monta kansainvälistä palkintoa. Saksalaiset BWF Feltec ja siihen kuuluva Hey-Sign ovat erikoistuneet villatuotteiden valmistukseen. BWF Feltec pohjaa toimintansa yli 120 vuoden kokemukseen villanhuovan valmistajana ja Hey-Sign käsityötaitoon,  jonka avulla syntyy palkittuja villatuotteita.

Vuonna 1963 perustettu perheyritys Pedrali on teollisen muotoilun edelläkävijä. Tuotteet valmistetaan yrityksen Italiassa sijaitsevilla tehtailla. Yrityksen puukalusteiden tuotanto on Manzanossa ja pääkonttori on Bergamossa, jossa on myös vaikuttavat 100.000 neliömetriä modernia tuotantotilaa. Pedrali on yritys, joka panostaa paljon materiaalien tutkimiseen, tarkkaan tuotantoteknologiaan  ja kestävään kehitykseen.

Luonnollinen, lämminhenkinen ja kaunis – villa on upea materiaali. Hey­-Sign on työskennellyt korkealaatuisen villan kanssa yli 20 vuotta. Yritys on edelläkävijä villamuotoilussa. Hey-Sign luo trendejä villan käytölle sisustamisessa. Mallisto on voittanut kansainvälisiä palkintoja mukaan lukien German Design ja Red Dot Design Award. Se pitää sisällään yli 250 innovatiivista tuotetta, jotka valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Saksassa.

BWF Feltec kuuluu BWF konserniin, jolla on neljä liiketoimintayksikköä BWF Protec, BWF Profiles, BWF Envirotec ja BWF Feltec. Konsernilla on 15 tehdasta ympäri maailmaa ja se työllistää 1800 ihmistä. BWF Feltec valmistaa perinteistä villahuopaa sekä neulahuopaa, joka tehdään luonnonkuiduista tai synteettisistä kuiduistaBWF silentec® on yrityksen akustiikkamallisto, joka sisältää valikoiman akustisia paneeleita ja huopia.