teollisen muotoilun edelläkävijä

Vuonna 1963 perustettu perheyritys Pedrali on teollisen muotoilun edelläkävijä. Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Italiassa. Yrityksen puukalusteiden tuotanto on Manzanossa ja pääkonttori on Bergamossa, jossa on myös vaikuttavat 100.000 neliömetriä modernia tuotantotilaa. Bergamossa sijaitsee myös yrityksen showroom. Pedrali on yritys, joka panostaa paljon materiaalien tutkimiseen, tarkkaan tuotantoteknologiaan ja kestävään kehitykseen.

Mallisto on syntynyt yhteistyössä kansainvälisten muotoilijoiden kanssa. Tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja mm. Compasso d’Oro ADI, German Design Award ja Red Dot Design Award. Mallistoa viedään yli 100 maahan ja tuotteita on käytetty innovatiivisissa projekteissa toimistoissa, hotelleissa, ravintoloissa ja julkissa tiloissa ympäri maailman. Yritys on suurin projektikalusteiden valmistaja Italiassa. Malliston myynti tapahtuu jälleenmyyntiverkostomme kautta.

Pedrali tarjoaa hyvin laajan valikoiman tuotteita joihin kuuluu mm. tuoleja, baarituoleja ja pöytiä, aulatuoleja ja -sohvia, penkkejä, baaritiskejä ja valaisimia. Vuosittain pidettävät Milanon -messut muodostavat kohokohdan uusien tuotteiden lanseeraukselle. Vuoden 2019 osaston teemana oli #PedraliPalaceofWonders. Tämä Calvi Brambilla -arkkitehtien suunnittelema osasto voitti German Design Awardin. He suunnittelivat myös vuoden 2018  messuosaston. Messuosastot tarjoavat visuaalisen tarinan, jonka pääosissa ovat uutuustuotteet.

Pedrali on sitoutunut laadukkaiden tuotteiden valmistukseen kestävän kehityksen periaattein. Tuotteet on suunniteltu ja testattu vaativaan projektikäyttöön. Niiden elinkaari on pitkä ja lopuksi ne voidaan purkaa kierrätystä varten. Tuotantoprosessin aikana kiinnitetään erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raaka-aineiden kulutukseen, resurssien optimointiin, jätehuoltoon ja päästöjen hallintaan. Raaka-aineena käytettään FSC sertifioitua puuta, tuotannolla on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja koko tuotannon laadun varmistaa ISO 9001. Muovituotteet on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, ja ne ovat kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Puutuotteiden pintakäsittelyssä käytetään biopohjaisia pintakäsittelyaineita joiden avulla minimoidaan VOC -päästöt tuotannossa. Moni tuote on jo saanut Greenguard tai Greenguard Gold sertifikaatin. Vuonna 2020 yritys lanseerasi ensimmäiset kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistetut tuolit. 

Pedrali seuraa tarkkaan myös yritystoiminnan hiilijalanjälkeä laskemalla kasvihuonekaasupäästöjen kokonaismäärää, jonka organisaatio aiheuttaa suoraan ja epäsuorasti tietyllä aikavälillä. Mittaus ja seuranta toteutetaan ISO 14064 standardin mukaisesti.  Analysoimalla kuinka paljon hiilidioksidia yritys tuottaa voidaan määrittää koko tuotantosyklin vaikutus ympäristöön. Käytettävissä olevien konkreettisten tietojen avulla määrittää jatkuvia, seurattavia ja siten saavutettavissa olevia parantamistavoitteita. Koska kaikki tuotteet tehdään yrityksen omilla tehtailla Italiassa, yritys hallitsee koko tuotantoketjun alusta loppuun.  Pedrali on tehnyt kestävästä kehityksestä keskeisen osan yrityskulttuuria. Se on  keskipitkän ja pitkän aikavälin liiketoiminnan tavoite.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sivuston turvallisuus- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. 

  View more
Hyväksy
Kiellä