UUTTA 2022!

Lamorisse

design CMP design

Lamorisse on erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu nojatuoli, mutta se sopii rentoutumiseen niin sisällä kuin ulkona. Tuolin alumiinirunko tekee siitä ihanteellisen rannalle, altaan reunalle tai jopa laivan kannelle. Tuolissa on suulakepuristetusta alumiinista valmistettu rakenne, jonka soikeat jalat on hitsattu pyöreisiin putkikyynärnojiin. Tuoli pitää sisällään suuren ja ympäröivän tyynyn polyuretaanivaahdosta. Istuimessa on myös tukevat joustavat elastiset hihnat, jotka tarjoavat maksimaalisen istuinmukavuuden. Tyyny koostuu useista osista, jotka on yhdistetty vetoketjulla ja ne taitetaan istuimen, selkänojan ja käsinojan luomiseksi. Rakenne helpottaa myös tyynyn varastointia ja käsittelyä. Tyynyt voi tarvittaessa myös vaihtaa.

Reva Cocoon

design Patrick Jouin

Reva Cocoon on ammattitaitoisten käsityöläisten 100 % Italiassa ulkokäyttöön valmistama sohva. Se on palasohva, jota voi yhdistellä monin eri tavoin. Sarja erottuu silmiinpistävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista selkänojista, joissa on köysipunos säänkestävästä polypropeenista. Tämä  antaa sohvalle todella luonnollisen ulkonäön. Yksityisyyttä tarjoaa oikean tai vasemman kulman lepotuoli, jossa on korkeat ja kaarevat selkänojat. Alaspäin suippenvat jalkaosat ovat painevalettua alumiinia. Istuintyynyt on polyuretaanivaahtoa ja selkänojatyynyt polyesteriä, jotka on kääritty täysin vedenpitävään vuoraukseen ja päällystetty ulkokankaalla.

Babila Twist

design Odo Fioravanti

Babila Twist on harmoninen tuoli. Se täydentää suosittua Babila -sarjaa johon kuuluu laaja valikoima tuoleja sekä pöytämallisto. Tuolin profiilia leimaa suorien ja kaarevien linjojen vuorottelu. Tälle teräksestä valmistetulle nojatuolille on ominaista suuri ja miellyttävä istuinosa, joka on punottu litteällä säänkestävällä polypropeeni köydellä. Istuimessa on ruuvatut säleet, jotka helppo purkaa ja kierrättää. Mukava istuintyyny on valmistettu polyuretaanivaahdosta, joka kuivuu nopeasti ja se on päällystetty ulkokäyttöön soveltuvalla kankaalla. Kuten muutkin punostuotteet Babila Twist valmistetaan Italiassa.

Babila -ulkopöytä

design Odo Fiorovanti

Babila-ulkopöydälle on ominaista vahvat teräsputkijalat, jotka on yhdistetty neliön, pyöreän tai suorakaiteen muotoiseen kanteen, jota tukee alla oleva puristettu alumiinirunko. Uudet kiveä ja keraamista pintaa jäljittelevät umpilaminaatit sopivat hyvin tähän pöytään.

Panarea -baarituoli

design CMP Design

Panarea -sarjan idea juontaa juurensa Välimeren rannikolle. Baarituoli täydentää sarjaa johon kuuluu myös ruokapöydän tuoli ja nojatuoli. Tuolien selkänojassa käytetään Italiassa käsin kudotuttua polypropeenikangasta, joka kietoutuu Ø 20 mm teräsputkirungon ympärille. Istuintyyny on nopeasti kuivuvaa polyuretaanivaahtoa ja se on päällystetty kankaalla, joka on valmistettu myös polypropyleenistä. Baarituolien putkimaisen teräsrungon etupuolelle sijoitettu jalkatuki tekee siitä pinottavan. Panarea valmistetaan Italiassa.

Nolita -sohva

design CMP Design

Nolita -sohva on ulkosohva, jossa on yksinkertaiset ja ikoniset muodot. Sen monipuolisuus piilee mahdollisuudessa yhdistää eri moduuleja useiden kokoonpanojen luomiseksi. Lineaarinen elementti teräsputkirungolla on pulverimaalattu ulkokäyttöön. Istuintyynyt ovat polyuretaanivaahtoa ja selkätyynyt polyesteriä, jotka on suojattu vedenpitävällä päällyksellä ja ja verhoiltu polypropeenikankailla. Sohva täydentää Nolita- sarjaa johon kuuluu pöydät, ruokapöydän tuolit, baarituolit,  lounge -tuolit sekä aurinkotuoli. Sarja syntyi kunnioittamaan yrityksen historiallisia juuria. Mario Pedrali aloitti yritystoiminnan 1963 valmistamalla metallisia puutarhatuoleja.

Souvenir

design Eugeni Quitllet

Souvenir tulkitsee uudelleen Pariisin Jardin des Tuileries’n tai Jardin du Luxembourgin klassiset vihreät tuolit. Tämä polypropeenista valmistettu nojatuoli on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Se muotoilussa eri osat yhdistyvät orgaanisella ja luonnollisella tavalla luoden harmonisen kokonaisuuden. Pehmeät muodot ja kolmiulotteiset säleet tekevät Souvenirista erityisen mukavan. Jalat levenevät alaspäin ja lopuksi ne sulautuvat viehättävään pieneen kärkiosaan.

Arki -sohva

design PEDRALI R&D

Arki -sohva on ulkokäyttöön soveltuva palasohva, johon yhdistyy sisäsohvan istuinmukavuus ja eleganssi. Sohva ilmentää Arki -sarjan selkeää ja suoraviivaista muotoilua, joka on tullut monelle tutuksi Arki -pöydissä. Erilaisten moduulien ansiosta Arki- sohvalla voidaan luoda useita kokoonpanoja, jotka vastaavat sekä ympäristön ja tilan tarpeisiin. Sohvan pehmuste on polyuretaanivaahtomuovia ja sen päällä on vedenpitävä vuori ulkokankaalla. Sohvan geometrisesti muotoillut ja runsaan paksut tyynyt lepäävät kevyellä rakenteella. Istuin on nostettu irti maasta ruostumattomasta teräksestä valmistettujen jalkojen avulla. Pehmuisteiden alla on elastiset vyöt. Selkä ja käsinojiile on tunnusomaisia ​teräsputki, jonka päässä on ​tiikkipuusta valmistettu rakenneosa. Vuori on irrotettava, joten se voidaan puhdistaa ja huoltaa helposti.

MALLISTO 2020-2021

Caementum

design Merendi & Vencato

Caementum on yksiosainen betonipöytä, jossa on keskijalka. Pöytä on pintakäsitelty niin, että se kestää rasitusta ja sään vaihtelua, hylkii nesteitä ja tahroja, mutta on samalla helppo puhdistaa. Pohjassa on nailonjalka, jotta se betoni ei vahingoita pintoja, joihin se joutuu kosketuksiin. Sisäpuoli on ontto siirtelyn helpottamiseksi.

Panarea

design CMP

Panarea ruoka- ja nojatuolissa on Välimeren henki. Tuotteet ovat saaneet nimensä saaresta, joka sijaitsee Sisilian vieressä. Tuoleissa näkyy perinteistä Italialaista käsityötä. Selkänoja on kudottu polypropyleeninarusta, joka luo geometrisen kuvion. Punos kiertyy myös 20mm putkimaisen teräsrungon ympärille käsinojiin saakka. Istuintyynyt on verhoiltu polypropyleenistä valmistetulla kankaalla ja istuinpehmuste huokoista polyuretaania, joka päästää veden läpi. Panarea on pyöreiltä muodoiltaan miellyttävän kaunis tuoli niin sisälle kuin ulos.

Reva Twist

design Patrick Jouin

Reva Twist malliston sohva ja nojatuoli on varustettu suippenevalla painevaletulla alumiinijalalla, jotka on sijoitettu alumiinivalusta valmistetun kehyksen reunoihin. Selkänoja ja käsinojat on kudottu säänkestävällä polypropeeniköydellä. Istuintyynyissä on vettä hylkivä kangas ja tyynyt ovat mielyttävän pehmeät.

Tribeca

design CMP design

Tribeca vie meidät ajassa taaksepäin nykyaikaisella tulkinnalla kuusikymmentäluvun kudotusta patio-tuolista. CMP design on saanut inspiraation tälle mallistolle lapsuuden kesämuistoista Välimeren rannalla. Tuotteissa on teräsrunko ja PVC -punos, jonka sisällä kulkee nailonlanka. Tämä tekee tuotteesta kestävän ja helppohoitoisen vaativassa projektikäytössä. Sarjaan kuuluu tuolit, baarituolit sekä lounge-tuoli ja penkki. Tribecaa on saatavana useina väreinä: valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, terrakotta, ruskea, sininen, salvianvihreä.

Rail

design Pedrali R&D

 

Rail on minimalistinen, pinottava aurinkotuoli. Sen istuin ja selkänojassa on käytetty tekstiiliverkkoa. Selkänoja on säädettävissä ja alla on säilytystilaa. Pehmusteissa on käytetty vettä hylkivää ja UV-säteilyä kestävää kangasta. Pehmuste on huokoista materiaalia, joka kuivuu nopeasti.

Remind

design Eugeni Quitllet

Remind nimensä mukaisesti tuo mieleen 1800 -luvun kaarevat ja romanttiset puiset tuolit. Tätä muotokieltä Eugeni Quittlet on tulkinnut uudelleen ja luonut ruiskupuristetusta polyprolyleenistä ilmavan, kevyen ja mukavana tuolin. Se soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Tuoli on tietysti myös pinoutuva. Remind tuolia valmistetaan nyt myös kierrätysmuovista. Käytetty raaka-aine on 50% teollisuusmuovia ja 50% kuluttajamuovia, joka on kerätään tehtaan lähialueelta. Tuolia on saatavana vain harmaassa sävyssä.

Gossip

design Dondoli & Pocci

Gossip polypropyleenistä valmistettuna soveltuu ulkokäyttöön. Tuolia valmistetaan myös kierrätetystä muovista. Silloin sävy on harmaa (RG). Tämä sisältää 50% teollisuusmuovia ja 50% kuluttajamuovia, joka on kerätään tehtaan lähialueelta.

Soul OUTDOOR

design Eugeni Quitllet

 

Tämä ulkokäyttöön tarkoitettu tuoli on jatkoa Soul -mallistolle. Tuolissa on kaareva alumiininen putkikehys ja tiikki -istuin. Kahden ulkomateriaalin kontrasti tekee tästä tuolista innovatiivisen. Tuolin saa pulverimaalattuna tai alumiinisena. 

Elliot

design Patrick Jouin

Elliot -pöytä on kevyt, mutta tasapainoinen kokonaisuus. Keskijalan muotoilu seuraa jalan pyöreää muotoa. Pöytä on valmistettu alumiinivalusta. Elliot on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, ja sitä on saatavana kolmessa eri korkeudessa.

Arki OUTDOOR

design Pedrali R&D

 

Suosittu ARKI -pöytä teräsjaloilla voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön. Uutena kansimateriaalina on tarjolla umpilaminaattikansi jossa on kivimäinen pinta kahdessa eri värissä ja marmorikomposiitista valmistettu kansi kolmessa eri värissä. Nämä kannet antavat pöydälle kauniin  luonnollisen ulkoasun.

Toa OUTDOOR

design Robin Rizzini

 

Myös TOA -pöytä voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön. Tehtaan laaja värivalikoima on käytettävissä jalkarakenteiden viimeistelyyn.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sivuston turvallisuus- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. 

  View more
Hyväksy
Kiellä