ULKOTILAT

Caementum

design Merendi & Vencato

Caementum on yksiosainen betonipöytä, jossa on keskijalka. Pöytä on pintakäsitelty niin, että se kestää rasitusta ja sään vaihtelua, hylkii nesteitä ja tahroja, mutta on samalla helppo puhdistaa. Pohjassa on nailonjalka, jotta se betoni ei vahingoita pintoja, joihin se joutuu kosketuksiin. Sisäpuoli on ontto siirtelyn helpottamiseksi.

Panarea

design CMP

Panarea ruoka- ja nojatuolissa on Välimeren henki. Tuotteet ovat saaneet nimensä saaresta, joka sijaitsee Sisilian vieressä. Tuoleissa näkyy perinteistä Italialaista käsityötä. Selkänoja on kudottu polypropyleeninarusta, joka luo geometrisen kuvion. Punos kiertyy myös 20mm putkimaisen teräsrungon ympärille käsinojiin saakka. Istuintyynyt on verhoiltu polypropyleenistä valmistetulla kankaalla ja istuinpehmuste huokoista polyuretaania, joka päästää veden läpi. Panarea on pyöreiltä muodoiltaan miellyttävän kaunis tuoli niin sisälle kuin ulos.

Reva Twist

design Patrick Jouin

Reva Twist malliston sohva ja nojatuoli on varustettu suippenevalla painevaletulla alumiinijalalla, jotka on sijoitettu alumiinivalusta valmistetun kehyksen reunoihin. Selkänoja ja käsinojat on kudottu säänkestävällä polypropeeniköydellä. Istuintyynyissä on vettä hylkivä kangas ja tyynyt ovat mielyttävän pehmeät.

Rail

design Pedrali R&D

 

Rail on minimalistinen, pinottava aurinkotuoli. Sen istuin ja selkänojassa on käytetty tekstiiliverkkoa. Selkänoja on säädettävissä ja alla on säilytystilaa. Pehmusteissa on käytetty vettä hylkivää ja UV-säteilyä kestävää kangasta. Pehmuste on huokoista materiaalia, joka kuivuu nopeasti.

Remind

design Eugeni Quitllet

 

Remind nimensä mukaisesti tuo mieleen 1800 -luvun kaarevat ja romanttiset puiset tuolit. Tätä muotokieltä Eugeni Quittlet on tulkinnut uudelleen ja luonut ruiskupuristetusta polyprolyleenistä ilmavan, kevyen ja mukavana tuolin. Se soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Tuoli on tietysti myös pinoutuva.

 

UUTTA! – Remind tuolia valmistetaan nyt myös kierrätysmuovista. Käytetty raaka-aine on 50% teollisuusmuovia ja 50% kuluttajamuovia, joka on kerätään tehtaan lähialueelta. Tuolia on saatavana vain harmaassa sävyssä.

Gossip

design Dondoli & Pocci

Gossip polypropyleenistä valmistettuna soveltuu ulkokäyttöön. Tuolia valmistetaan myös kierrätetystä muovista. Silloin sävy on harmaa (RG). Tämä sisältää 50% teollisuusmuovia ja 50% kuluttajamuovia, joka on kerätään tehtaan lähialueelta.

Soul OUTDOOR

design Eugeni Quitllet

 

Tämä ulkokäyttöön tarkoitettu tuoli on jatkoa Soul -mallistolle. Tuolissa on kaareva alumiininen putkikehys ja tiikki -istuin. Kahden ulkomateriaalin kontrasti tekee tästä tuolista innovatiivisen. Tuolin saa pulverimaalattuna tai alumiinisena. 

Tribeca

design CMP design

 

Tribeca vie meidät ajassa taaksepäin nykyaikaisella tulkinnalla kuusikymmentäluvun kudotusta patio-tuolista. CMP design on saanut inspiraation tälle mallistolle lapsuuden kesämuistoista Välimeren rannalla. Tuotteissa on teräsrunko ja PVC -punos, jonka sisällä kulkee nailonlanka. Tämä tekee tuotteesta kestävän ja helppohoitoisen vaativassa projektikäytössä. Sarjaan kuuluu tuolit, baarituolit sekä lounge-tuoli ja penkki. Tribecaa on saatavana useina väreinä: valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, terrakotta, ruskea, sininen, salvianvihreä.

Elliot

design Patrick Jouin

 

Elliot -pöytä on kevyt, mutta tasapainoinen kokonaisuus. Keskijalan muotoilu seuraa jalan pyöreää muotoa. Pöytä on valmistettu alumiinivalusta. Elliot on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, ja sitä on saatavana kolmessa eri korkeudessa.

Arki OUTDOOR

design Pedrali R&D

 

Suosittu ARKI -pöytä teräsjaloilla voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön. Uutena kansimateriaalina on tarjolla umpilaminaattikansi jossa on kivimäinen pinta kahdessa eri värissä ja marmorikomposiitista valmistettu kansi kolmessa eri värissä. Nämä kannet antavat pöydälle kauniin  luonnollisen ulkoasun.

Toa OUTDOOR

design Robin Rizzini

 

Myös TOA -pöytä voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön. Tehtaan laaja värivalikoima on käytettävissä jalkarakenteiden viimeistelyyn.

Baaritiskit

Mallistosta löytyy myös baaritiskit ulkokäyttöön. Näihin on saatavilla myös lisä-osana valaistus.

Iceberg

design Dondoli & Pozzi

Oblique

design Pedrali R&D

Tetris

design Dondoli & Pozzi

Oblique

design Pedrali R&D

Ulkotuoleja

soveltuvat tietysti myös sisälle

Ulkopöytiä

soveltuvat tietysti myös sisälle