UUTTA 2022!

Buddyhub Desk

design Busetti, Garuti & Redaelli

Buddyhub Desk on Buddy- tuoteperheen viimeisin lisäys. Se on laminaattitasolla varustettu työpiste, jota ympäröi ääntä vaimentava paneeli. Työpistettä tehdään kahdessa koossa. Näistä pienemmän (leveys 920mm) työtaso on 900mm korkeudella ja isomman (leveys 1570mm)  730mm korkeudella. Pienempää työpisteeseen saa lisäosana pop-up sähköpistokkeen ja leveämpään luukun sähkökaapeleita varten.

Buddyhub Desk lisäosiin kuuluu myös lehtiteline ja vaateripustin. Desk sermien korkeus on 1400mm on sama kuin suositussa Buddy Hub sohvassa ja työasemassa. Malliston eri osia voidaan yhdistellä tarpeen mukaan. Buddy Hub sohvaa saa myös 1000mm korkealla sermillä. Viereisessä kuvassa Budduhub Desk työpisteen istuimena toimii korkeussäädettävä Arki -jakkara. Uudessa versiossa on pehmustettu istuin.

Buddy Hub moduuleja voidaan laittaa vastakkain ja luoda kahden tai neljän hengen työasemia. Niihin saa lisävarusteena pöydän, johon voidaan tehdä luukku sähkökaapeleja varten. Lisävarusteisiin kuuluu myös pieni hylly, joka voidaan sijoittaa näytön (ei lisävaruste) alapuolelle.Buddy Hub -malleihin saa nyt lisäosana myös USB- pistokkeen.

Polar

design Jorge Pensi Design Studio

Polar-työtuolista löytyy kaikki tarvittavat työtuolin ominaisuudet. Selkänoja koostuu ruiskupuristetusta nailonrungosta, jossa on hengittävä ja  joustava polyesteriverkko. Ruiskuvalettu polypropeenituki lannerangan alueella voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. Tämä elementti voidaan päällystää samalla kankaalla kuin istuin.

Polar-tuoli takaa erinomaisen mukavuuden ja ergonomian paino-aktivoidun, synkro-kallistusmekanisminsa ansiosta. Se pystyy säätelemään kallistusastetta itsenäisesti käyttäjän kehon painon mukaan. Polar on saatavana tuolina tai nojatuolina. Jälkimmäisessä on minimalistiset käsinojat, joiden korkeutta, syvyyttä ja leveyttä voidaan säätää ja jotka voidaan suunnata käyttäjän tarpeiden mukaan.

Ikon -pöytä

design Pio & Tito Toso

Ikon -neuvottelupöydän uudessa versiossa on kaksi kartiomaista polyeteenialustaa, jotka on yhdistetty kiinteään laminaattitasoon, jota tukee alumiinirunko. Ikon -mallistoon kuuluu myös pyöreä toimistopöytä ja sympaattinen jakkara pyöreällä pehmusteella. 

Elinor

design Claudio Bellini

Elinor Low Back on uusi matalampi versio vuonna 2018 lanseeratusta kokoustuolista. Tuolissa on esteeetisesti miellyttävän mutkaiset linjat.

Elinor Low Back -tuolin korkeussäädettävä jalusta on valmistettu painevaletusta alumiinista. Verhoiltuun istuimeen integroitu paino-aktivoitu synkro-kallistusmekanismi, joka mahdollistaa kallistuksen itsesäätelyn käyttäjän kehon painon mukaan. Tämä varmistaa, että selkä pysyy mukavassa ja ergnomisessa asennossa. 

Jeff

design Patrick Norguet

Jeff on nykyaikainen modulaarinen sohvajärjestelmä, jonka osia voi yhdistää erilaisten kokoonpanojen luomiseksi. Jeffin erottuva piirre on tilavuuden harmonia: neliön muotoinen selkänoja yhdistyy herkän istuimen kanssa pehmentämään ja tasapainottamaan koko rakennetta.

Jeff istuinosat on valmistettu erittäin mukavasta polyuretaanivaahdosta, joka lepää kankaalla päällystetyllä vaneritasolla. Elementtiä nostetaan maasta 3 cm pienillä jaloilla. Selkänojan tyyny lisää edelleen sohvan yleistä mukavuutta tarjoamalla tehokkaan ristiselän tuen. Vuori on irrotettava, joten se voidaan puhdistaa ja huoltaa helposti. Liitoskoukkujärjestelmä mahdollistaa sohvan purkamisen ja kokoonpanojen muuttamisen vastaamaan uutta tilatarvetta.

Hera lounge

design Patrick Jouin

Hera -loungetuolin muotoilua ilmentää keveys, mukavuus ja eleganssi. Saarnesta valmistettu selkänoja on tehty kaarevasta massiivipuusta, joka yhdistyy suorakaiteen muotoisiin jalkoihin, joissa on säteittäiset kulmat. Polyuretaanivaahtoistuimen alla olevat elastiset hihnat maksimoivat istuinmukavuuden tunteen. Puhdas muotoilu, herkät, hienovaraiset muodot ja huomiota yksityiskohtiin tekevät Héra -loungesta erityisen sopivan käytettäväksi johtavissa kansainvälisissä hotelleissa, mutta myös asuintiloissa.

Hevea

design Victoria Azandinho Bocconi

Hevea on monipuolinen sisustuselementti, joka tuo luonnon sisätiloihin. Se sopii mihin tahansa sisäympäristöön.

Hevea koostuu teräsrungosta, johon on ripustettu polypropeeniruukkuja. Ruukut on helppo kiinnittää joko vastakkain tai spiraaliin. Elementit kiinnittyvät mekaanisesti ja ovat siksi helposti irrotettavissa puhdistusta varten. Elinkaaren lopussa eri komponentit on helppo irrottaa erikseen ja hävittää oikein. Lisäruukkuja myydään erikseen. Sarjaan kuuluu myös kolmiosainen Hevea-väliseinä sekä matalampi yksi- tai kaksiosainen Hevea -pulloteline, johon voi laittaa jäitä juoman jäähdytystä varten.

Blume System

design Sebastian Herkner

Blume System on hyllystö, jossa käytetään samaa kukkamaista alumiiniprofiilia kuin Blume -tuoleissa. Se on kolmi- tai nelitasoinen teräsrakenteinen hyllyjärjestelmä, jossa osat on kiinnitetty toisiinsa alumiinivalulla, ilman näkyviä ruuveja. Näin jalkojen arvokkaat yksityiskohdat korostuvat ja tuote on samalla vakaa ja kestävä. Alumiinia voidaan anodisoida eri pinnoitteilla tai pulverimaalata eri väreillä. Blume System sarjan tekee monipuoliseksi eri hyllyvaihtoehdot. Siihen voi valita marmorihyllyt tai umpilaminaattihyllyt tehtaan laajasta valikoimasta.

RUOKAILUTILAT

Blume

design Sebastian Herkner

 

Blume tarkoittaa saksaksi kukkaa. Mallisto on saanut nimensä hienostuneesta kukan muotoisesta profiilista, joka on muotopuristeista alumiinia. Ruoka- ja aulatuolien pehmeä ja pyöristetty muotokieli  houkuttelee istumaan.  Runsas polyuretaanivaahto istuimissa takaa hyvän istuinmukavuuden. Teräsrakenne, joka on sijoitettu istuimen alle tuolin vahvistamiseksi ja jalkojen kiinnittämiseksi, on irrotettavissa. Näin kaikki tuotteen osat voidaan purkaa ja hävittää oikein niiden elinkaaren lopussa. Kokoelmaa täydentää joukko sohvapöytiä, joita saa kolmessa korkeudessa. Erikokoisia Blume-pöytiä voidaan yhdistää erilaisten kokoonpanojen luomiseksi.

Babila XL

design Odo Fioravanti

 

Babila XL on uusin tuote Odo Fioravantin suunnittelemaan suosittuun Babila -mallistoon. Edellisistä malleista tämä polypropyleenistuimella valmistettu Babila XL -nojatuoli erottuu , koska tuoli on selkevästi leveämpi ja tilavampi. Istuinmukavuutta saa lisää irrotettavalla istuinverhoilulla. Kuten Remind -tuoli, Babila XL tarjoaa ekologisen vaihtoehdon, joka tehdään 100% kierrätysmuovista.

Babila XL voidaan viimeistellä myös ulkokäyttöön sopivaksi!

Soul soft

design Eugeni Quitllet

 

Soul tuolin esiteltiin ensimmäisen kerran polykarbonaatista valmistetulla istuimella. Nyt tuolin saa nyt myös verhoiluna nahalla tai kankaalla. Soul on saanut vaikutteita 1800 -luvun puutuoleista. Eugeni Quittlet on luonut näiden inspiroimana tuolin jossa yhdistyy tämä menneen ajan tyyli ja moderni tuotantoteknologia.

TOIMISTOTILAT

Toa

design Robin Rizzini

 

Toa- mallisto on minimalistinen pöytäsarja johon kuuluu ruoka-, toimisto- ja kokouspöytiä. Sen pääominaisuutena on alaspäin kapenevat siltajalat, jotka on valmistettu painevaletusta alumiinista. Ne ovat ohuempia pohjassa ja levenevät kohti yläosaa tukevaa T-elementtiä. Pöydän vakauden ja lujuuden takaavat kaksi teräsputkea, jotka yhdistävät jalkaosat. Modulaarisuutensa ansiosta Toa-pöytää on saatavana useina eri leveyksinä ja syvyyksinä ja monipuolisina viimeistelyvaihtoehtoina. Suurin versio, jossa on kolme siltajalkaa, toimii tehokkaana kokoushuoneen pöytänä. Pöydän luukut sähkökaapeleita varten voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Mallistoon kuuluu myös kevyt Toa -pöytäsermi. Sermi taittuu useaan asentoon ja sillä voidaan jakaa tilaa tarpeen mukaan.

 

Toa -pöytä voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön!

Arki uutuudet

design Pedrali R&D

 

Säädettävä Arki -pöytä on suunniteltu työasemaksi, jonka äärellä voi työskennellä seisten tai istuen. Työskentelykorkeuden voi säätää käyttäjän mukaisesti optimaalisen korkeuteen välillä 740-1140mm. Pöytään kuuluu 6mm umpilaminaattikansi, jonka saa mustana, valkoisena ja kolmessa eri harmaan sävyssä. Runkona on teräsjalat ja alumiiniputki. Yläosan ja paneelin väliin jää tilaa kaapeleiden läpivientiin. Itse paneeli voidaan irrottaa ja puhdistaa helposti. Arki työpiste tarjoaa yksinkertaisen työpöydän, joka sopii yhteen malliston kokouspöytien kanssa. Kuten muissakin Arki -pöydissä jalkarakenne on terästä tai massiivitammea, mutta ne on tehty pienempään pöytään sopivalla mitoituksella.. Kolmas uutuus tähän mallistoon on Arki -penkki. Se on mitoitukseltaan  sopiva  Arki- pöydän kanssa.

 

Kaikki Arki -sarjan tuotteet saa nyt kaikissa tehtaan pulverimaalausväreissä. Tämä tarjoaa värikkään mahdollisuuden toimiston sisustukseen.

Ypsilon Connect

design Jorge Pensi Design Studio

 

Ypsilon Connect on tyylikäs ja toimiva vapaasti seisova, ääntä vaimentava tilanjakaja. Se on erittäin monipuolinen huonekalu, joka muuttaa ulkonäköä tarpeiden mukaan. Tuotteessa on käytetty samanlaista alumiiniprofiilia kuin Ypsilon -pöydissä. Sermi on saatavana säädettävillä jaloilla tai pyörillä. Verhoiltuun akustiikkapaneeliin voi tilata pidikkeen näyttöä varten ja hyllyn sen alapuolelle. Vaihtoehtoisesti Ypsilon Connect sermin voi tilata myös valkotaululla akustiikkapaneelin sijaan. Lisävarusteina sarjaan kuuluu myös hyllyjä ja vaateripustimia. Suurissa avoimissa ympäristöissä paneelit voidaan sijoittaa rinnakkain muodostaen väliseinäkkeitä. Ypsilon Connect sopii toimistoihin, koulutus- ja kokoushuoneisiin.

Toimistopöytiä

KOHTAAMISTILAT

Buddy Hub

design Busetti, Garuti & Redaelli

 

Buddy Hub -mallistoon kuuluu nojatuoli ja sohva, jota sitä voidaan käyttää hiljaisena, äänieristettynä työasemana. Kaksi yksikköä voidaan sijoitttaa myös vastakkain ja liittää ne yhteen paneelin avulla. Tähän paneeliin voidaan kiinittää myös pöytä ja luoda rento kokoustila kohtaamistiloihin. Istuimissa on polyuretaanivaahtoa, jota tukevat joustavat hihnat. Selkänojat tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden työskennellessäsi tai nauttien rentoutumishetkestä . Buddy Hub sopii toimistotiloihin, oleskulutiloihin ja odotushuoneisiin.

Ila

design Patrick Jouin

 

Ila on veistoksellinen nojatuoli, jonka saa matalalla selkäosalla tai korkealla niskatuella. Korkeassa mallissa eteenpäin kaartuva niskatuki antaa yksityisyyttä ja vaimentaa ulkoisia ääniä. Istuimen ja selkäosan sisäpuolella on käytetty joustavaa polyuretaanivaahtoa. Jalkaosaksi voi valita kääntyvän kartionjalustan tai teräsputkirungon. Ila -tuoli on suunnitelu komponenteista, jotka voidaan purkaa osiin ja uudelleenverhoilla. Elinkaaren lopussa tuote on myös helppo purkaa osiin ja kierrättää. 

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sivuston turvallisuus- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. 

  View more
Hyväksy
Kiellä