YPSILON

Ypsilon Connect

design Jorge Pensi Design Studio

 

Ypsilon Connect on tyylikäs ja toimiva vapaasti seisova, ääntä vaimentava tilanjakaja. Se on erittäin monipuolinen huonekalu, joka muuttaa ulkonäköä tarpeiden mukaan. Tuotteessa on käytetty samanlaista alumiiniprofiilia kuin Ypsilon -pöydissä. Sermi on saatavana säädettävillä jaloilla tai pyörillä. Verhoiltuun akustiikkapaneeliin voi tilata pidikkeen näyttöä varten ja hyllyn sen alapuolelle. Vaihtoehtoisesti Ypsilon Connect sermin voi tilata myös valkotaululla akustiikkapaneelin sijaan. Lisävarusteina sarjaan kuuluu myös hyllyjä ja vaateripustimia. Suurissa avoimissa ympäristöissä paneelit voidaan sijoittaa rinnakkain muodostaen väliseinäkkeitä. Ypsilon Connect sopii toimistoihin, koulutus- ja kokoushuoneisiin.

SNOOZE

Snooze

design Marcello Ziliani

 

Snooze on ääntä vaimentava paneeli, joka on suunniteltu parantamaan akustista laatua ja lisäämään mukavuutta toimistossa tai julkisissa tiloissa. Sen muoto muistuttaa äänenhajottimia, ja se koostuu lämpömuovatusta polyesterikuidusta, jonka tiheys ja paksuus vaihtelevat ja jossa on keskimmäinen metallielementti, joka graafisen merkin lisäksi mahdollistaa helpon kokoamisen ja purkamisen. Irrotettava päällinen takaa yksinkertaisen huollon, suuren joustavuuden ja räätälöinnin väreissä ja kankaissa.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sivuston turvallisuus- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. 

  View more
Hyväksy
Kiellä