ULKOTILAT

Panarea

design CMP

Panarea ruoka- ja nojatuolissa on Välimeren henki. Tuotteet ovat saaneet nimensä saaresta, joka sijaitsee Sisilian vieressä. Tuoleissa näkyy perinteistä Italialaista käsityötä. Selkänoja on kudottu polypropyleeninarusta, joka luo geometrisen kuvion. Punos kiertyy myös 20mm putkimaisen teräsrungon ympärille käsinojiin saakka. Istuintyynyt on verhoiltu polypropyleenistä valmistetulla kankaalla ja istuinpehmuste huokoista polyuretaania, joka päästää veden läpi. Panarea on pyöreiltä muodoiltaan miellyttävän kaunis tuoli niin sisälle kuin ulos.

Reva Twist

design Patrick Jouin

Reva Twist malliston sohva ja nojatuoli on varustettu suippenevalla painevaletulla alumiinijalalla, jotka on sijoitettu alumiinivalusta valmistetun kehyksen reunoihin. Selkänoja ja käsinojat on kudottu säänkestävällä polypropeeniköydellä. Istuintyynyissä on vettä hylkivä kangas ja tyynyt ovat mielyttävän pehmeät.

Rail

design Pedrali R&D

Rail on minimalistinen, pinottava aurinkotuoli. Sen istuin ja selkänojassa on käytetty tekstiiliverkkoa. Selkänoja on säädettävissä ja alla on säilytystilaa. Pehmusteissa on käytetty vettä hylkivää ja UV-säteilyä kestävää kangasta. Pehkuste on huokoista materiaalia, joka kuivuu nopeasti.

Remind

design Eugeni Quitllet

Remind nimensä mukaisesti tuo mieleen 1800 -luvun kaarevat ja romanttiset puiset tuolit. Tätä muotokieltä Eugeni Quittlet on tulkinnut uudelleen ja luonut ruiskupuristetusta polyprolyleenistä ilmavan, kevyen ja mukavana tuolin. Se soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Tuoli on tietysti myös pinoutuva. 

UUTTA! – Remind tuolia valmistetaan nyt myös kierrätysmuovista. Käytetty raaka-aine on 50% teollisuusmuovia ja 50% kuluttajamuovia, joka on kerätään tehtaan lähialueelta. Tuolia on saatavana vain harmaassa sävyssä.

Soul OUTDOOR

design Eugeni Quitllet

Tämä ulkokäyttöön tarkoitettu tuoli on jatkoa Soul -mallistolle. Tuolissa on kaareva alumiininen putkikehys ja tiikki- tai alumiini-istuin. Kahden ulkomateriaalin kontrasti tekee tästä tuolista innovatiivisen. Tuolin saa pulverimaalattuna tai alumiinisena. 

Tribeca

design CMP design

Tribeca vie meidät ajassa taaksepäin nykyaikaisella uudelleen tulkinnalla klassisia kuusikymmentäluvun terassista ja kudotusta patio-tuolista. CMP design on saanut inspiraation tälle mallistolle lapsuuden kesämuistoista Välimeren rannalla. Tuotteissa on teräsrunko ja PVC -punos, jonka sisällä kulkee nailonlanka. Tämä tekee tuotteesta kestävän ja helppohoitoisen vaativassa projektikäytössä. Sarjaan kuuluu tuolit, baarituolit sekä lounge-tuoli ja penkki. Tribecaa on saatavana useina väreinä: valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, terrakotta, ruskea, sininen, salvianvihreä.

Elliot

design Patrick Jouin

Elliot -pöytä on kevyt, mutta tasapainoinen kokonaisuus. Keskijalan muotoilu seuraa jalan pyöreää muotoa. Pöytä on valmistettu alumiinivalusta. Elliot on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön, ja sitä on saatavana kolmessa eri korkeudessa.

Arki OUTDOOR

design Pedrali R&D

Suosittu ARKI -pöytä teräsjaloilla voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön. Uutena kansimateriaalina on tarjolla umpilaminaattikansi jossa on kivimäinen pinta kahdessa eri värissä ja marmorikomposiitista valmistettu kansi kolmessa eri värissä. Nämä kannet antavat pöydälle kauniin  luonnollisen ulkoasun.

Ulkotuoleja

soveltuvat tietysti myös sisälle

Ulkopöytiä

soveltuvat tietysti myös sisälle

RUOKAILUTILAT

Blume

design Sebastian Herkner

Blume tarkoittaa saksaksi kukkaa. Mallisto on saanut nimensä hienostuneesta kukan muotoisesta profiilista, joka on muotopuristeista alumiinia. Ruoka- ja aulatuolien pehmeä ja pyöristetty muotokieli  houkuttelee istumaan.  Runsas polyuretaanivaahto istuimissa takaa hyvän istuinmukavuuden. Teräsrakenne, joka on sijoitettu istuimen alle tuolin vahvistamiseksi ja jalkojen kiinnittämiseksi, on irrotettavissa. Näin kaikki tuotteen osat voidaan purkaa ja hävittää oikein niiden elinkaaren lopussa. Kokoelmaa täydentää joukko sohvapöytiä, joita saa kolmessa korkeudessa. Erikokoisia Blume-pöytiä voidaan yhdistää erilaisten kokoonpanojen luomiseksi.

Babila XL

design Odo Fioravanti

Babila XL on uusin tuote Odo Fioravantin suunnittelemaan suosittuun Babila -mallistoon. Edellisistä malleista tämä polypropyleenistuimella valmistettu Babila XL -nojatuoli erottuu , koska tuoli on selkevästi leveämpi ja tilavampi. Istuinmukavuutta saa lisää irrotettavalla istuinverhoilulla. Kuten Remind -tuoli, Babila XL tarjoaa ekologisen vaihtoehdon, joka tehdään 100% kierrätysmuovista.

Soul soft

design Eugeni Quitllet

Soul tuolin esiteltiin ensimmäisen kerran polykarbonaatista valmistetulla istuimella. Nyt tuolin saa nyt myös verhoiluna nahalla tai kankaalla. Soul on saanut vaikutteita 1800 -luvun puutuoleista. Eugeni Quittlet on luonut näiden inspiroimana tuolin jossa yhdistyy tämä menneen ajan tyyli ja moderni tuotantoteknologia.

Tuoleja

Pöytiä

TOIMISTOTILAT

Toa

design Robin Rizzini

Toa- mallisto on minimalistinen pöytäsarja johon kuuluu ruoka-, toimisto- ja kokouspöytiä. Sen pääominaisuutena on alaspäin kapenevat siltajalat, jotka on valmistettu painevaletusta alumiinista. Ne ovat ohuempia pohjassa ja levenevät kohti yläosaa tukevaa T-elementtiä. Pöydän vakauden ja lujuuden takaavat kaksi teräsputkea, jotka yhdistävät jalkaosat. Modulaarisuutensa ansiosta Toa-pöytää on saatavana useina eri leveyksinä ja syvyyksinä ja monipuolisina viimeistelyvaihtoehtoina. Suurimmassa versiossa, jossa on kolme siltajalkaa, se toimii tehokkaana kokoushuoneen pöytänä. Sähköluukut voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Mallistoon kuuluu myös kevyt Toa -pöytäsermi. Sermi taittuu useaan asentoon ja sillä voidaan jakaa tilaa tarpeen mukaan.

UUTTA! – Toa pöytä voidaan myös viimeistellä ulkokäyttöön!

Arki uutuudet

design Pedrali R&D

Säädettävä Arki -pöytä on suunniteltu työasemaksi, jonka äärellä voi työskennellä seisten tai istuen. Työskentelykorkeuden voi säätää käyttäjän mukaisesti optimaalisen korkeuteen välillä 740-1140mm. Pöytään kuuluu 6mm umpilaminaattikansi, jonka saa mustana, valkoisena ja kolmessa eri harmaan sävyssä. Runkona on teräsjalat ja alumiiniputki. Yläosan ja paneelin väliin jää tilaa kaapeleiden läpivientiin. Itse paneeli voidaan irrottaa ja puhdistaa helposti. Arki työpiste tarjoaa yksinkertaisen työpöydän, joka sopii yhteen mallison kokouspöytien kanssa. Kuten muissakin Arki -pöydissä jalkarakenne on terästä tai massiivitammea, mutta ne on tehty pienempään pöytään sopivalla mitoituksella.. Kolmas uutuus tähän mallistoon on Arki -penkki. Se on mitoitukseltaan  sopiva  Arki- pöydän kanssa. 

UUTTA! – Kaikki Arki -sarjan tuotteet saa nyt kaikissa tehtaan pulverimaalausväreissä. Tämä tarjoaa värikkään mahdollisuuden toimiston sisustukseen.

Ypsilon Connect

design Jorge Pensi Design Studio

Ypsilon Connect on tyylikäs ja toimiva vapaasti seisova, ääntä vaimentava tilanjakaja. Se on erittäin monipuolinen huonekalu, joka muuttaa ulkonäköä tarpeiden mukaan. Tuotteessa on käytetty samanlaista alumiiniprofiilia kuin Ypsilon -pöydissä. Sermi on saatavana säädettävillä jaloilla tai pyörillä. Verhoiltuun akustiikkapaneeliin voi tilata pidikkeen näyttöä varten ja hyllyn sen alapuolelle. Vaihtoehtoisesti Ypsilon Connect sermin voi tilata myös valkotaululla akustiikkapaneelin sijaan. Lisävarusteina sarjaan kuuluu myös hyllyjä ja vaateripustimia. Suurissa avoimissa ympäristöissä paneelit voidaan sijoittaa rinnakkain muodostaen väliseinäkkeitä. Ypsilon Connect sopii toimistoihin, koulutus- ja kokoushuoneisiin.

Toimistotuoleja

Toimistopöytiä

KOHTAAMISTILAT

Buddy Hub

design Busetti, Garuti & Redaelli

Buddy Hub -mallistoon kuuluu nojatuoli ja sohva, jota sitä voidaan käyttää hiljaisena, äänieristettynä työasemana. Kaksi yksikköä voidaan sijoitttaa myös vastakkain ja liittää ne yhteen paneelin avulla. Tähän paneeliin voidaan kiinittää myös pöytä ja luoda rento kokoustila kohtaamistiloihin. Istuimissa on polyuretaanivaahtoa, jota tukevat joustavat hihnat. Selkänojat tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden työskennellessäsi tai nauttien rentoutumishetkestä . Buddy Hub sopii toimistotiloihin, oleskulutiloihin ja odotushuoneisiin.

Ila

design Patrick Jouin

Ila on veistoksellinen nojatuoli, jonka saa matalalla selkäosalla tai korkealla niskatuella. Korkeassa mallissa eteenpäin kaartuva niskatuki antaa yksityisyyttä ja vaimentaa ulkoisia ääniä. Istuimen ja selkäosan sisäpuolella on käytetty joustavaa polyuretaanivaahtoa. Jalkaosaksi voi valita kääntyvän kartionjalustan tai teräsputkirungon. Ila -tuoli on suunnitelu komponenteista, jotka voidaan purkaa osiin ja uudelleenverhoilla. Elinkaaren lopussa tuote on myös helppo purkaa osiin ja kierrättää. 

Kalusteita