Kestävän työn muotoilua

Pedrali

teollisen muotoilun edelläkävijä

Vuonna 1963 perustettu perheyritys Pedrali on teollisen muotoilun edelläkävijä. Tuotteet valmistetaan yrityksen Italiassa sijaitsevilla tehtailla. Yrityksen puukalusteiden tuotanto on Manzanossa ja pääkonttori on Bergamossa, jossa on myös vaikuttavat 100.000 neliömetriä modernia tuotantotilaa. Pedrali on yritys, joka panostaa paljon materiaalien tutkimiseen, tarkkaan tuotantoteknologiaan  ja kestävään kehitykseen.

lue lisää

Hey-Sign

villamuotoilun taitaja

Luonnollinen, lämminhenkinen ja kaunis – villa on upea materiaali. Hey­-Sign on työskennellyt korkealaatuisen villan kanssa yli 20 vuotta. Yritys on toiminut pioneerinä ja luonut trendejä villan käytölle sisustamisessa. Mallisto on voittanut kansainvälisiä palkintoja mukaan lukien German Design ja Red Dot Design Award. Mallisto pitää sisällään yli 250 innovatiivista tuotetta, jotka valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Saksassa.

lue lisää

BWF silentec®

akustiikan osaaja

BWF Feltec kuuluu BWF konserniin, jolla on neljä liiketoimintayksikköä BWF Protec, BWF Profiles, BWF Envirotec ja BWF Feltec. Konsernilla on 15 tehdasta ympäri maailmaa ja se työllistää 1800 ihmistä. BWF Feltec valmistaa perinteistä villahuopaa sekä neulahuopaa, joka tehdään luonnonkuiduista tai synteettisistä kuiduistaBWF silentec® on yrityksen akustiikkamallisto, joka sisältää valikoiman akustisia paneeleita ja huopia.

lue lisää