Villamuotoilun taitaja

Luonnollinen, lämminhenkinen ja kaunis – villa on upea materiaali. Hey­-Sign on työskennellyt korkealaatuisen villan kanssa yli 20 vuotta. Yritys on toiminut pioneerinä ja luonut trendejä villan käytölle sisustamisessa.
Hey-Sign mallisto on voittanut kansainvälisiä palkintoja mm. German Design ja Red Dot Design Award. Mallisto pitää sisällään yli 250 innovatiivista tuotetta, jotka valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Saksassa.
www.hey-sign.de

Hey-Sign käyttää tuotteiden valmistuksessa vain korkealaatuista 100% villaa. Materiaalia ei käsitellä kemikaallisesti. Tuotteiden puhtaudesta kertoo Öko-Tex sertifikaatti. Villalla on paljon positiivisia vaikutuksia – se tuntuu miellyttävältä, puhdistaa sisäilmaa, tasapainottaa ilmankosteuden vaihtelua ja absorboi ääniä. Villa taipuu moneksi. Alta löydät malliston uusimpia tuotteita.

Hey-Sign mallistoon kuuluu huovasta valmistettuja sermejä, akustiikkatuotteita, mattoja, valaisimia, raheja, laatikoita, pöytätarvikkeita sekä pientavaraa. Tämän malliston lisäksi Hey-Sign myy korkealaatuista villaa metritavarana ja tekee asiakastilaustuotteita. Yrityksen CNC koneistolla voidaan valmistaa erilaisia kuvioita huopaan asiakkaan määritelmien mukaan. Värikartta on ihastuttava!

HEY-SIGN_Farbmusterring_2020

Malliston kärkituotteena toimii  Wave – akustiikkaelementit, jotka valmistetaan 3mm paksusta villasta. Tuoteperhe pitää sisällään pöytä- ja lattiasermit ja seinälle tai kattoon ripustettavat elementit. Uutuutena mallistoon on tullut ympyrän mallinen elementti valolla tai ilman. Myös pelkistetyt huopavalaisimet ovat olleet suosittuja.