villamuotoilun taitaja

Luonnollinen, lämminhenkinen ja kaunis – villa on upea materiaali. Hey­-Sign on työskennellyt korkealaatuisen villan kanssa yli 20 vuotta. Yritys on edelläkävijä villamuotoilussa. Hey-Sign luo trendejä villan käytölle sisustamisessa. Hey-Sign mallisto on voittanut kansainvälisiä palkintoja mm. German Design ja Red Dot Design Award. Mallisto pitää sisällään yli 250 innovatiivista tuotetta, jotka valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Saksassa. Kaikki tuotteet valmistetaan 100% villasta, joka on uusiutuva luonnonvara. Lopputuotteiden puhtaudesta kertoo Öko-Tex sertifikaatti. Villahuovan tuotteiden valmistukseen toimittaa BWF Feltec.

Hey-Sign valmistaa kestäviä tuotteita korkealaatuisesta villasta,  joka on luonnostaan uusiutuva raaka-aine. CNC leikatun huovan kaikki seuraavat tuotantovaiheet tehdään omalla tehtaalla perinteisenä käsityönä. Kokoelmassa käytetyt metalli, puu ja nahka tulee lähialueen toimittajilta ja kuljetusetäisyydet ovat lyhyet. Tämä säästää resursseja ja suojelee aktiivisesti ympäristöä. Käytetty villa on myös eettisesti hankittua. Raaka-aine tulee vain tuottajilta, jotka huolehtivat lampaiden hyvinvoinnista ja eivät käytä epäeettistä mulesing toimenpidettä. Villalla on paljon positiivisia vaikutuksia – se tuntuu miellyttävältä, puhdistaa sisäilmaa, tasapainottaa ilmankosteuden vaihtelua ja absorboi ääniä. Villa taipuu moneksi ja värikartta on ihastuttava!

HEY-SIGN_Farbmusterring_2020

Kaikissa tuotteissa käytetään vain aitoa korkealaatuista villahuopaa, joka on valmistettu parhaasta merinovillasta ilman kemiallisia lisäaineita tai kierrätettyjä tekstiilejä. Vain tällä tavoin voit taatan tämän uusiutuvan raaka-aineen kaikki positiiviset ominaisuudet. Villahuopa on iholle ystävällinen, ilmaa läpäisevä ja lämpötilan kestävä. Sen ääntä vaimentava vaikutus parantaa sisätilojen akustiikkaa. Villahuopa eristää myös kylmää ja lämpöä vastaan, tasapainottaa kosteutta, on likaa hylkivä ja iskuja vaimentava. Hey-Sign on ensimmäinen ja ainoa huovanvalmistaja, joka on sertifioitu Woolmark Companyn tiukkojen ohjeiden mukaisesti. Siksi kaikilla tuotteilla on Woolmark-etiketti, puhtaan uuden villan laatumerkki. Materiaalivilla on sertifioitu Oeko-Tex® Standard 100 -standardin mukaisesti.