UUTUUDET

Sermit

Matala korkeus on hyvä esimerkiksi päiväkoteihin! Sermejä saa nyt korkeudessa 120cm ja leveydessä 60cm. Lisävarusteena saatavilla nyt myös T – ja ristiliittimet, joiden avulla voidaan jakaa tilaa tarpeen mukaan.

Verhot

Suosittua Stripe -verhoa saa nyt 2,5mm S , 5mm M ja 10 mm L levyisellä huopanauhalla.  Verhoa saa myös settinä johon kuuluu 12 kpl M ja 12 kpl L huopanauhaa kuten viereisessä kuvassa. Koko paneeliverhomalliston saa nyt myös silmukkakiinnityksellä. Alla olevista kuvista näkyy silmukka on kaunis sekä edestä, että takaa.

Matot

Hey-Sign haastaa perinteistä suorakaiteen muotoista käsitystä matoista. Mattomallistoon on tullut kaksi uutta mallia joiden muotoilu on moderni. Peddle -mattoa saa kolmessa koossa 120-150-180cm ja Graphics -mattoa kahdessa 140×200 / 180x240cm.

Pientavara

Mallistoon on tullut uusi Peddle -pöytätabletti ja Linea -laukku. Aivan uudenlaista muotoilua edustaa seinälle ripustettava huopa, jossa on kolme taskua esitteiden, postin ja vaikka laskujen säilytykseen sekä nauha kyniä varten. Erityisen hauska on Knot -huopakoriste, johon voi laittaa kasveja tai toimistotarvikkeita säilytykseen.

VALAISIMET

Wave -valaisin

Wave -kattovalaisin saa kolmessa koossa S 89cm, M  109cm  ja L 129cm. Valaisimen verhoilussa on käytetty 3mm paksua villaa. Valaisimeen voi valita värilämpötilan 3000K tai 4000K. Valaisinta saa tilauksesta myös himmentimellä jossa värilämpötilaa voidaan säätää välillä 2700K-6500K. Valaisimen kiinnitystä varten tuotteen mukana tulee vaijerit joiden pituutta voidaan säätää  ja kiinityslenkki teräksestä. Nämä kantavat maksimissaan 195kg painon. Asiakkaan on varmistettava, että katto kestää valaisimen painon.

Hey -Light

Näitä kartiovalaisimia saa kolmessa korkeudessa 50, 80 ja 115cm.  Valaisimet sopivat erityisen hyvin korkeisiin tiloihin ja ne myös parantavat tilan akustiikkaa. Valaisimiin voi myös saada Stamp -kuvioinnin. Kuten muutkin Hey-Sign tuotteet näitä saa kaikissa värikartan väreissä joita on yli 40.

Kolme kokoa

S korkeus 50cm, leveys alhaalta 36cm ja ylhäältä 9cm. M korkeus 109cm, leveys alhaalta 56cm ja ylhäältä 14cm. L korkeus 115cm, leveys alhaalta 80cm ja ylhäältä 20cm

AKUSTIIKKA

Wave -mallisto

Wave on Hey-Sign valikoiman palkituin ja tunnetuin mallisto. Edellä kuvatun Wave- valaisimen lisäksi mallistoon kuuluu lattia- ja pöytäsermit, seinäpaneelit sekä kattokiinnitteiset akustiikkaelementit. Lattiasermin leveys 60 tai 80cm ja korkeus 125, 165 tai 185cm. Sermit voi liittää toisiinsa pareittain, kolmittain tai jopa neljä ristikkäin. Lattiasermistä on tehty myös kaareva elementti. 10 tällaista elementtiä muodostaa täyden ympyrän. Pöytäsermit jalustalla – leveys 150cm ja korkeus 43 tai 63cm. Nämä saatavana myös reunakiinnityksellä . Seinäelementtien koot 40×43, 150 x 40/60, tai 60/80 x 118/158/178. Elementtejä voidaan myös ripustaa roikkumaan katosta säädettävän vaijerikiinityksen avulla. Wave -malliston vaihtoehdoista on saatavilla kattava esite, josta käy myös ilmi malliston akustiset ominaisuudet. Pyydä esite!

Huomaa – Wave -elementtejä saa myös erikoismitoituksella jos tilausmäärä on yli 10 kpl!

Akustiikkamuotoilua

Hey-Sign mallistoon kuuluu yksittäisiä akustiikkatuotteita joiden muotoilu on huomiota herättävää ja ainutlaatuista. Näihin kuuluu Relief -seinähuopa, Silent Flower ja Loop -seinäelementit. Tuotteet ovat kauniita koristeita niin kotiin kuin työtiloihin.

Relief -seinähuopa

Relief koostuu viidestä eri motiivista ja niiden vastakohdista. Näissä ympyrän muotoiset leikkaukset on sijoitettu 40 x 40cm neliön sisään. Näitä yhdistelemällä voi luoda monipuolisia kokonaisuuksia. Kiertämällä laattoja saa vielä enemmän yhdistelymahdollisuuksia. Huopakerrosten paksuus on 3mm ja näiden alla on 3mm paksu korkki. Seinähuopien kiinnitys seinään tapahtuu takana olevalla itseliimautuvalla pinnoitteella. Relief on saatavana värikartan yli 40 värissä!

TILANJAKAJAT

Sermit

Huovasta valmistetuilla sermeillä on ääntä vaimentava vaikutus ja niiden laadukas villahuopa parantaa sisäilmaa.  Sermit koostuvat yhdestä tai useammasta moduulista, ja ne voidaan kiinnittää toisiinsa. Sermien vakiomitoitus 60 x 120/160 ja 80 x 120/160/180. Yksittäistä elementtiä varten sermeihin on helppo kiinnittää levyjalustat. Metallirungot ovat vakiona mustia, mutta niitä on saatava tilauksesta myös hopeanvärisenä. Levyjalustoja on saatavana vain mustina. Saatavana on erilaisia ​​kuvioita ja kaikki värikartan värit.

Verhot

Moire, Skyline ja Stamp ovat tehtaan omia panelikuvioita, mutta tehdas pystyy tekemään kuvioita myös asiakkaan toiveen mukaan. Paneeliverhoja tehdään 3 tai 5mm paksusta huovasta. Niiden vakioleveys on 76cm ja maksimipituus 258cm. Paneeliin voidaan tilauksesta laittaa myös velcro -nauha paneelin kiinnitystä varten ja käänne alas painoa varten. Vaihtoehtoisesti paneeliin voidaan tehdä silmukat verhotankoa varten kuten Flow- ja Stripe- verhoissa. Kuten sermit, verhot on tilattavissa kaikissa värikartan väreissä.

MATOT

Matot

Hey-Sign matot valmistetaan 5 mm paksusta huovasta. Erilaisia malleja ja kokoja on runsaasti. Mattoja tehdään myös asiakkaan toivomalla mitoituksella. Mainittakoon, että myös matot saa kaikissa värikartan väreissä.

ISTUIMET

Istuimet

Hey-Sign mallistoon kuuluu erilaisia istuimia, jotka on verhoiltu 3mm paksulla huovalla. Rahit Brilli ja Enno ovat voittaneet muotoilupalkinnon.

PIENTAVARA

Istuinalustat

Istuinalustoja valmistetaan 3 ja 5mm huovasta. Tuotteisiin saa tilauksesta myös anti-slip liukuesteet. Hey-Sign on suunnitellut valmiin malliston istuinalustoja tunnetuimpiin design -tuoleihin. Yritys tekee näitä tuotteita myös asiakkaan mitoituksen mukaan.

Pöytätabletit

Mallistoon kuuluu laaja valikoima pöytätabletteja. Huopa on miellyttävä alusta myös työpöydällä. Pinta tuntuu pehmeältä ja lämpöiseltä. Yli 40 väriä tarjoaa mahdollisuuden piristää myös kattausta tai työympäristöä.

Koristetyynyt

Koristeyynyissä näkyy hyvin käsityötaito. Sen huomaa jännittävistä yksityiskohdista, leikkauksista ja saumoista. Koristetyynyissä voi yhdistellä värikartan kaikkia värejä.

Säilytyskorit & laatikot

Huovasta tehty säilytyskori tai -laatikko suojaa tuotetta ja antaa väriä sisustukseen. Jokaisen tuotteen saumaus ja leikkaus on huolella tehty.

Laukut & suojat

Hey-Sign laukuissa näkyy ehkä parhaiten tehtaan käsityötaito. Tuotteiden leikkaus, saumaus ja tikkaukset ovat viimeisen päälle hyvin tehtyjä. Tuotteissa näkyy Hey-Sign vahvuudet – korkealaatuinen ja luonnollinen huopamateriaali, trendikäs muotoilu ja ainutlaatuinen värimaailma.