Akustiikan osaaja

BWF Feltec kuuluu BWF konserniin, jolla on myös kolme muuta liiketoimintayksikköä – BWF Protec, BWF Profile ja BWF Envirotec. Konsernilla on 15 tehdasta ja se työllistää 1800 ihmistä. BWF Feltec valmistaa perinteistä villahuopaa sekä neulahuopaa, joka tehdään luonnonkuiduista tai synteettisistä kuiduista.  
BWF Feltec huopaa käytetään pääasiassa muoti- ja huonekaluteollisuudessa. Huopaa toimitetaan myös lääkealan ja teollisuuden tarpeisiin. BWF silentec® on yrityksen akustiikkamallisto, joka sisältää akustisia paneeleita ja huopia. Yritys tekee myös räätälöityjä ratkaisuja. 

 

colorPAD®

Erittäin tehokkaat ääntä ja epäpuhtauksia absorboivat akustiset paneelit. Ne voi integroida kattojärjestelmiin, asentaa seinälle tai ripustaa roikkumaan katosta vaaka- tai pystysuunnassa. colorPAD® on ainutlaatuinen epäpuhtauksien imeytymisominaisuuksiensa vuoksi (formaldehydi). Tämä johtuu jokaisessa paneelissa käytetystä korkealaatuisesta villahuovasta.  colorPAD® -panelimalleja on 6  ja vakiovärejä on 12. Koko värikartta pitää sisällään 42 eri villaväriä. Kattopaneelien koko: 620x620mm & 620&1200mm, paksuudet 17 tai 32 mm. Seinäpaneelien koko 604x604mm & 1204x604mm, paksuudet  32, 47 & 60mm. Muita kokoja tehdään asiakastilauksesta sopimuksen mukaan.

polySONIC® 3D

polySONIC® 3D on valmistettu synteettisistä polymeereistä. Paneelin muotoilu takaa optimaalisen akustiikan jakamalla ja absorboimalla ääntä samanaikaisesti. polySONIC® fr 3D paneelit ovat myös palosuojattuja. Standarivärejä on viisi. Tuotteen mitoitus -kattoon 620x620mm ja seinälle 600x600mm. Tuotetta valmistetaan myös uusiutuvista luonnonmateriaaleista merkillä floraSONIC® 3D. Nämä eivät ole palosuojattuja. 

polySONIC® fr

polySONIC® fr on synteettinen polymeerikuitukomposiitti. Tuotteissa on pysyvä palosuojaus ja ne on sertifioitu paloturvalliseksi (DIN EN 13501 – B – s1, d0). Materiaali on kierrätyskelpoinen. Akustoivien levyjen paksuus 5 mm, 7 mm tai 10 m, pituus on 240 cm ja leveys 140 cm. Vakiovärejä on viisi. Tuotetta valmistetaan myös uusiutuvista luonnonmateriaaleista merkillä floraSONIC® fr. Nämä eivät ole palosuojattuja.  

Räätälöidyt ratkaisut

V-CUT palvelun avulla akustiikkalevyistä tulee tilataideteoksia. Niitä voidaan kiinnittää seinälle, kattoon tai ripustaa tilanjakajiksi.  Asiakkaat voivat määritellä oman leikkauksen. BWF Feltec valmistaa myös akustista huopaa, jota käytetään huonekalujen ja seinien verhoilussa. artCUT® -palvelumme tarjoaa huopaan CNC kuviointeja.