PANEELIT

colorPAD®

Erittäin tehokkaat ääntä ja epäpuhtauksia absorboivat akustiset paneelit. Ne voi integroida kattojärjestelmiin, asentaa seinälle tai ripustaa roikkumaan katosta vaaka- tai pystysuunnassa. colorPAD® on ainutlaatuinen epäpuhtauksien imeytymisominaisuuksiensa vuoksi (formaldehydi). Tämä johtuu jokaisessa paneelissa käytetystä korkealaatuisesta villahuovasta. BWF Feltec käyttää valmistuksessaan vain eettisesti vastuullista mulesing -vapaata villaa.

colorPAD® -panelimalleja on 6  ja vakiovärejä on 12. Kattopaneelien koko: 620x620mm & 620&1220mm, paksuudet 17 tai 32 mm. Seinäpaneelien koko 600x600mm & 1200x600mm, paksuudet  32, 47 & 60mm. Muita kokoja tehdään asiakastilauksesta sopimuksen mukaan.

polySONIC® 3D

polySONIC® 3D on valmistettu synteettisistä polymeereistä. Paneelin muotoilu takaa optimaalisen akustiikan jakamalla ja absorboimalla ääntä samanaikaisesti. polySONIC® fr 3D paneelit ovat myös palosuojattuja. Standarivärejä on viisi. Tuotteen mitoitus -kattoon 620x620mm ja seinälle 600x600mm. Tuotetta valmistetaan myös uusiutuvista luonnonmateriaaleista merkillä floraSONIC® 3D. Nämä eivät ole palosuojattuja. 

MATERIAALIT

polySONIC® fr

polySONIC® fr on synteettinen polymeerikuitukomposiitti. Tuotteissa on pysyvä palosuojaus ja ne on sertifioitu paloturvalliseksi (DIN EN 13501 – B – s1, d0). Materiaali on kierrätyskelpoinen. Akustoivien levyjen paksuus 5 mm, 7 mm tai 10 m, pituus on 240 cm ja leveys 140 cm. Levyjä voidaan leikata asiakkaan mitoituksen mukaan. Vakiovärejä on viisi. Tuotetta valmistetaan myös uusiutuvista luonnonmateriaaleista merkillä floraSONIC® fr. Nämä eivät ole palosuojattuja. 

VCUT – kuviot akustikkalevyihin

V-CUT palvelun avulla polySONIC® fr akustiikkalevyistä tulee tilataideteoksia. Niitä voidaan kiinnittää seinälle, kattoon tai ripustaa tilanjakajiksi.  Asiakkaat voivat määritellä oman mitoituksen ja V-CUT leikkauskuvion. BWF Feltec valmistaa myös akustista huopaa, jota käytetään huonekalujen ja seinien verhoilussa. Huopien värivalikoima on hyvin laaja. artCUT® -palvelumme tarjoaa huopaan CNC kuviointeja.

LE 100 huopa

Akustiikkahuopaa voidaan käyttää kalusteiden tai seinien päällystämiseen. Se luo heijastamattoman pinnan,  joka parantaa tilan akustiikkaa. Huopa on luonnollinen ja biohajoava tuote. BWF Feltec tarjoaa laajan valikoiman värejä.